«Μόνιμα σε πόλεμο ο Ηρακλής»

57

Το ότι ο Ηρακλής είναι μόνιμα σε πόλεμο δήλωσε ο υπεύθυνος  ασφαλείας της ομάδας, Μάκης Σαρλής, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να βρουν τρόπο να συμμαζέψουν τον κόσμο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Πάρα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Άλλοι μάλωσαν. Εμείς τιμωρηθήκαμε. Τώρα που έγιναν όλα αυτά, ο υπουργός βάζει τον Ηρακλή να παίξει το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν από Κυριακή καθημερινή. Να δούμε πώς θα συμμαζέψουμε τον κόσμο. Είναι δύο μεγάλες ομάδες με αντιπαλότητα, ο κόσμος θυμάται πώς έπεσε ο Ηρακλής.

Δεν έπρεπε να συμπεριφέρονται έτσι στον Ηρακλή, μας βάζουν διαρκώς προβλήματα. Έχουμε πολύ κόσμο, δεν μπορούμε να είμαστε αδικημένοι. Αυτή η διοίκηση θα κάνει πόλεμο και αν δεν μπορεί θα κάνει, θα φύγει. Ο Ηρακλής δε θα είναι ξανά μίζερος ποτέ. Ο πρόεδρος είναι τρελαμένος και προσπαθεί να αλλάξει την ημερομηνία, να γίνει ο αγώνας Κυριακή.

Ο Ηρακλής έχει μόνιμα πόλεμο, δε θα έχει κοιμισμένους παράγοντες. Αυτά τελειώσανε, ανήκουν στο παρελθόν. Θα έχουν όλοι πρόβλημα με τον Ηρακλή. Αδικία δεν ξανατρώει ο κόσμος του Ηρακλή. Τέλος. Όπως αισθάνεται ο κόσμος έτσι μιλάω κι εγώ», ανέφερε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο ελεύθερης εισόδου με τον Ολυμπιακό: «Αυτό είναι θέση της διοίκησης, μέχρι το βράδυ θα ανακοινωθεί τι θα γίνει. Προσπαθούμε να γίνει ο αγώνας Κυριακή. Νομίζω ότι ήταν απόφαση του Κοντονή. Να επεμβαίνει όταν συμβαίνει κάτι άδικο».