«Μόνο σεβασμός για τον Σαββίδη»

Στην μικτή ζώνη και στους εκπροσώπους τύπου μίλησε ο Αντρέ Βιεϊρίνια ο οποίος εκθείασε τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά από 188 μέρες επέστρεψα και είμαι χαρούμενος ήταν δύσκολο για εμένα να είμαι ένα τόσο μεγάλο διάστημα εκτός αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω. Αυτή η αγάπη για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν θα τελειώσει ποτέ αυτοί μου έδωσαν δύναμη να επανέλθω. Για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα! Είναι η ομάδα μου είναι η δεύτερη μου οικογένεια, είναι δύσκολο να περιγράψεις αυτό το συναίσθημα. Δεν περάσαμε στην Ευρώπη όπως και πέρσι, από την μια δεν είναι καλό γιατί ήταν ένας από τους στόχους μας, αλλά έχουμε ακόμα δυο στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε».

Για τον Αμπέλ Φερειρα, είπε: «Είναι φυσιολογικό όταν φεύγει ένας προπονητής να υπάρχουν παράπονα, είχαμε δεθεί με τον Λουτσεσκου, χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα. Θυμάμαι όταν ήμουν στην Γερμανία ο Ιβαν Σαββίδης είχε πει ότι ήρθα για να βάλω τον ΠΑΟΚ στην θέση που του αξίζει όποτε του αξίζει μόνο σεβασμός για όσα έχει πετύχει.

Για τον Γιαννούλη, είπε: «Ήταν εξαιρετικός από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, είδατε όλοι τι παίκτης είναι».