Μύλος με… Μολό

32

Πριν από 48 ώρες ο Γιοχάν Μολό θεωρούνταν κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ, αλλά στο διάστημα, που μεσολάβησε τα πράγματα… μπλέχτηκαν.

Αυτή τη στιγμή, ο δανεισμός του 25χρονου Γάλλου στον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου σίγουρος, και το αγκάθι δεν είναι ο ίδιος, αλλά η ομάδα στην οποία ανήκει.

Ο Μολό δέχεται να έρθει στην Ελλάδα και ο Γάλλος ατζέντης του έχει συμφωνήσει γι΄ αυτόν σ΄ ένα ποσό κοντά σ΄ αυτά που προβλέπει το συμβόλαιό του με την Νανσί (περίπου 400.000 ευρώ), αλλά το πρόβλημα είναι η Νανσί.

Απ΄ ότι αποδείχτηκε, η γαλλική ομάδα δεν είχε συμφωνήσει με τους όρους, που ήθελε ο ΠΑΟΚ, και τώρα ζητά ένα ποσό για να τον δανείσει και μια οψιόν αγοράς, μεγαλύτερη απ΄ αυτή που πίστευε ότι θα έχει ο ΠΑΟΚ.

Σήμερα οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ανάμεσα στις δύο ομάδες κι επειδή ο ΠΑΟΚ καίγεται να κλείσει μεταγραφές, δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή στη διάρκεια της μέρας να κάνει μια υποχώρηση για να κλείσει τον δανεισμό του 25χρονου αριστερού επιθετικού.

Παράλληλα τρέχουν κι άλλες περιπτώσεις, ο ΠΑΟΚ συζητά και για έναν ακόμη ακραίο επιθετικό (ο Σέρβος Στεβάνοβιτς της Τορίνο, ήταν πράγματι στους στόχους), για έναν μεσο0επιθετικό, ενώ περιμένει και την απάντηση του Φορτούνη.

Απλά επειδή αυτή την εποχή τα μεταγραφικά τα τρέχει μόνος του ο Βρύζας, είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή η προσοχή έχει πέσει στην περίπτωση του Μολό…