Νέα αναβολή Καραπαπά- Οι δικαιολογίες του Θεοδωρίδη

Νέα αναβολή για τις 28/11 πήρε από το δικαστήριο ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος ακόμα ταλαιπωρείται από Οσφυαλγία.

Από την άλλη απολογήθηκε για τις δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης ο με κύρια υποστηρικτική γραμμή ότι εκείνη την ώρα μιλούσε σαν Θεοδωρίδης και όχι σαν επίτιμος πρόεδρος του ΟΣΦΠ.

«Δεν φέρει καμία ιδιότητα με την οποία θα μπορούσε να κληθεί πειθαρχικά. Με κανένα τρόπο δεν φέρει ιδιότητα που να προβλέπεται στον πειθαρχικό κώδικα. Δεν δεσμεύει την ΠΑΕ και δεν λειτουργεί για λογαριασμό της. Έχει τιμητική ιδιότητα χωρίς σύνδεση με την ΠΑΕ γι’ αυτό το λόγο μόλις πληροφορήθηκε για τη δίωξη έκανε μήνυση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα» τόνισε η κα. Τσάκαλη και συμπλήρωσε… «Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει έλλειψη ιδιότητας και δεν έχει κάνει δίωξη παρά τις δηλώσεις που έχει κάνει επανειλημμένα το διάστημα που είναι επίτιμος πρόεδρος. Είναι φανατικός φίλαθλος αλλά παραμένει φίλαθλος που δεν δεσμεύει την ΠΑΕ. Τις δηλώσεις τις έκανε ως Σάββας Θεοδωρίδης και όχι ως επίτιμος πρόεδρος Ολυμπιακού».

Πρόσθετη παρέμβαση Ολυμπιακού

Πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση άσκησε ο Ολυμπιακός μέσω του δικηγόρου του Ιωάννη Χατζησαββάογλου που υποστήριξε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ.

«Αυτό το ξέρει και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και η Επιτροπή σας. Ένα χρόνο τώρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αμελούσε να ασκήσει δίωξη. Δεν έχει καμία ιδιότητα από αυτές που προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας. Είναι τιμητικός τίτλος. Πως γίνεται ένας παλαίμαχος φίλαθλος να γίνεται αντικείμενο πειθαρχικής διαδικασίας. Πως είναι δυνατόν να καταδιώκεται αυτός ο άνθρωπος. Είναι ένας αγαπητός παλαίμαχος, οι δηλώσεις του δεν δεσμεύουν την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει κανονιστική σύνδεση. Έχει κληθεί ποτέ σε απολογία παλαίμαχος πρόεδρος; Ποτέ. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει επίτιμο πρόεδρο; Τα πειθαρχικά αδικήματα αναζητούν και συγκεκριμένες ιδιότητες»