Νέα (διπλά) ζόρια για Παναθηναϊκό

285

Καθημερινά εμφανίζονται και νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δέχθηκε σήμερα ακόμη δύο χτυπήματα. Ένα οικονομικό κι ένα αγωνιστικό.

Καταρχάς, η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών επιδίκασε στον Βέμερ (που είχε καταθέσει προσφυγή) το ποσό των 497.822,15€ με τον νόμιμο τόκο, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται αν θα δοθούν τα χρήματα αυτά σε δόσεις.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών υποχρεώνει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή Γενς Βέμερ το ποσόν των τετρακοσίων ενενήντα επτά χιλιάδων οκτακοσίων είκοσι δύο ευρώ και δέκα πέντε λεπτών (497.822,15€) με τον νόμιμο τόκο.

Στο μεταξύ, έπειτα από καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάλεσε τον Ροντρίγκο Μολέντο, για εκτός φάσης χτύπημα στον Ρέντζα στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ροντρίγκο Μοντέστο ντα Σίλβα Μολέντο για πράξεις, στον αγώνα με την Λάρισα, που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. γ, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.