Νέα «καμπάνα» για Παναθηναϊκό!

45

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, που του επιβλήθηκε ακόμα ένα -3, αυτήν την φορά για τις οφειλές στον Μάικλ Εσσιέν. 

Οι «πράσινοι» χρωστούν 270.000 ευρώ στον Γκανέζο μέσο, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να ενεργοποιεί την ποινή σε τρεις μέρες, εφόσον δεν προκύψει συμφωνία των δυο πλευρών.

Με το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει, η ποινή εφόσον οριστικοποιηθεί πάει , πιθανότατα, για την επόμενη σεζόν. Την οποία ο Παναθηναϊκός ξεκινάει ήδη με αφαίρεση έξι βαθμών, λόγω αδειοδότησης.

Αναλυτικά, από την σχετική ανακοίνωση του Διαιτητικού :

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.

Δέχεται την από 2-3-.2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ.μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.