Νέο μεγάλο deal για Σαββίδη!

1781

Άλλο ένα μεγάλο deal έκανε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με γοργούς ρυθμούς. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Ρωσία.

Όπως γράφει το oikonomia24.blogspot.gr, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αγόρασε μια αλυσίδα που έχει 26 καταστήματα φτάνοντας συνολικά τα 630 καταστήματα σε όλη τη Ρωσία!

Το δημοσίευμα :

Την αλυσίδα καταστημάτων «Άρτεμις» αγόρασε η εταιρεία AGROCOM της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ρωσικών ΜΜΕ εταιρεία του Σαββίδη αγόρασε τα 26 καταστήματα που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Βόλγκοντονσκ, αντί του ποσού των 900.000.000 ρουβλιών περίπου 13.000.000 ευρώ).

Ο επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης το Δικεφάλου εξαγόρασε το 99% των μετοχών της εταιρείας, αγοράζοντας όλα τα καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή, χωρίς να τους αλλάξει όνομα.

Από την πλευρά της, η AGROCOM επιβεβαίωσε την συμφωνία στα ρωσικά ΜΜΕ, αλλά ο εκπρόσωπος της δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η AGROCOM αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων, φτάνοντας μαζί με την αγορά αυτή, τα 130 πολυκαταστήματα σε Ροστόφ, Κράσνονταρ και άλλες πόλεις του ρωσικού νότου, ενώ σε όλη την υπόλοιπη χώρα φτάνει τα 500 συνολικά.