Νίκη και «καρφιά» του ΠΑΟΚ για τον… Πειραιά!

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και της Γλυφάδας αναγκάστηκαν να δώσουν το μεταξύ τους παιχνίδι εκτός σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Γλυφάδας δεν είχε προσέλθει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, και αυτό είχε αρχικά κατοχυρωθεί στον Δικέφαλο με 3-0.

Οι «ασπρόμαυρες» επικράτησαν με 3-0, και ο ΑΣ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση του έριξε τα δικά του… καρφιά για την Γλυφάδα που «γειτνιάζει με τον Πειραιά», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτή.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Σε έναν αγώνα out of season που πραγματοποιήθηκε λόγω της εμμονής των φιλοξενουμένων, οι οποίοι διεκδίκησαν και πέτυχαν νομικά την πραγματοποίηση του αγώνα, ο οποίος δεν εξυπηρετούσε τίποτα, παρά μόνο ταλαιπώρησε τις αθλήτριες των δύο ομάδων διακόπτοντας την άδειά τους και τις διακοπές τους ο ΠΑΟΚ MORRIS όπως ήταν αναμενόμενο κατενίκησε την ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας με 3-0.

Όπως προείπαμε στην προαναγγελία του αγώνα σεβόμενοι την νοημοσύνη των φιλάθλων μας δεν θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο παιχνίδι παραμόνο στην σύνθεση και στα τέρματα, τα οποία επετεύχθησαν. Ειλικρινά λυπούμαστε για την ταλαιπωρία των αθλητριών των δύο ομάδων, οι οποίες ενώ έχει λήξει η σεζόν υποχρεώθηκαν να δώσουν έναν επιπλέον αγώνα.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό καταλαβαίνουν την ταλαιπωρία τους. Δυστυχώς υπεύθυνος δεν είναι ο ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα, τους υπαίτιους αναζητήστε τους σε νότιο προάστιο της Αθήνας που γειτνιάζει με τον Πειραιά.

Από τον Δικέφαλο, έλειψαν η Κολομβιανή μπαλαδόρος Γκιζέλα Μπετανκούρτ, η Τατιάνα Γεωργίου, αλλά και η βασική τερματοφύλακας, Ανθή Παπακωνσταντίνου!

ΠΑΟΚ MORRIS – ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας 3-0

Ημίχρονο: 3-0

Σκόρερ: Μήτκου (2), Πούλιου

Νάση, Smilinkovic, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Πούλιου, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή, Καραπέτσα, Μήτκου, Γκάτσου, Μήτκου, Πούλιου, Πατερνά, Δοϊρανλή, Πίτσιου, Βοριά