«Νίκη στην πρεμιέρα και πρωτιά»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης κέρδισε και τις δύο μηνιαίες ψηφοφορίες που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός παρέλαβε σήμερα τα βραβεία για το καλύτερο γκολ και τον τίτλο του MVP για τον μήνα Μάρτιο.

Στο περιθώριο της σχετικής εκδήλωσης έκανε δηλώσεις, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον τραυματισμό του, αλλά και τα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Για τα βραβεία: “Σίγουρα είναι μία δύσκολη συνέχεια για τα πλέι οφ, θέλω να είμαι καλά και η ομάδα και εγώ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, να ξεκινήσουμε καλά τα πλέι οφ και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η 1η θέση”.

Για τον τραυματισμό του: “Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το πρόβλημα. Με την αλλαγή του καιρού το πόδι βγάζει πόνο και πρήζεται και επειδή είναι και τέτοιο το σημείο στο δάκτυλο, έρχεται συνεχώς σε επαφή με αντιπάλους, με την μπαλα, με ενοχλεί συνέχεια. Είναι δύσκολο, δεν το περιμέναμε έτσι…”.

Για την πρεμιέρα των πλέι οφ με την ΑΕΚ: “Είναι θετικό που ξεκινάμε το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και μετά το κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε διαφορετικά και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο”.

Για τα πλέι οφ: “Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι μπορεί να παιχθεί η πρώτη θέση, οπότε το βλέπεις ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, προετοιμάζεσαι, έχεις μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστείς για κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι και να δώσουμε το 100%”.

Για τον στόχο των 100 γκολ: “Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω καλά με τα πλέι οφ. Μακάρι τώρα να είναι καλύτερη χρονιά, μακάρι να πετύχω και το γκολ και να φτάσω τα 100. Μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια όλων των παιδιών, έρχονται και οι προσωπικές αλλά και οι ομαδικές επιτυχίες”.