Νίκιτς: «Στόχος μας η πρώτη θέση»

6

Για το αν υπάρχει πίεση για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, αλλά και την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο στο ματς με τη Δόξα Δράμας, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το κίνητρο που υπάρχει στον αγώνα της Τετάρτης και αν υπάρχει λιγότερη πίεση: «Χωρίς πίεση δεν το λες, γιατί όταν παίζεις στον Άρη έχεις πάντα πίεση. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε δύο στόχους. Πρώτος στόχος ήταν η άνοδος και πλέον σε πρώτο πλάνο είναι η πρώτη θέση, γιατί είναι ωραία η άνοδος αλλά θέλουμε και τη πρώτη θέση μαζί με το αήττητο. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, έχει ρυθμό και κερδίζει. Θα γίνει καλό παιχνίδι και θα το χαρούμε».

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Εμείς είμαστε πανέτοιμοι. Θα μπούμε όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια, δηλαδή για τη νίκη. Με αυτή τη νίκη παίρνουμε τη πρώτη θέση και πιστεύω πως το αξίζουμε και θα το καταφέρουμε».

Για την ατμόσφαιρα που συνάντησε χθες: «Είμαι πολύ περήφανος. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, ο κόσμος έφυγε λίγο πικραμένος με ισοπαλίες. Χθες όμως κερδίσαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν σπουδαία. Χάρηκα γιατί μου έλεγε ο πατέρας μου πως ήταν παλαιότερα και ένιωσα και εγώ την ατμόσφαιρα».