Ναπολεόνι: Πολύ μεγάλη νίκη

Για μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο έκανε λόγο ο Στέφανο Ναπολεόνι, αμέσως μετά την επικράτηση του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ (4-0), τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του Περιστερίου είναι να βρίσκεται ψηλά και να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Τη θέλαμε πάρα πολύ και περιμέναμε να δείξουμε πως ο Ατρόμητος είναι ομάδα, πως είναι εδώ και ότι θέλει να πετύχει τους στόχους του και να είναι ψηλά.

Σήμερα το παλέψαμε πολύ, δεν ξέρω εάν άλλαξε κάτι, ο προπονητής είναι εδώ λίγες μέρες, δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε και πάρα πολύ. Είχαμε σήμερα την ηρεμία, θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν γιατί οι άλλες ομάδες από πάνω μας χάσανε βαθμούς κι εμείς έπρεπε να τους πάρουμε και αν είμαστε κοντά τους. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς για να μείνουμε κοντά σε αυτές», είπε αρχικά.

Για την αλλαγή του προπονητή: «Δεν είναι κάτι το οποίο θέλουμε. Σίγουρα είναι πάντα δύσκολο να αλλάζεις προπονητές, ο καθένας έχει την τακτική του και τη νοοτροπία του. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζαμε να δείξουμε πως είμαστε ο περσινός Ατρόμητος, όχι αυτός που ήταν μέχρι τώρα αλλά να δείξουμε πως μπορούμε για το κάτι παραπάνω, κάτι το οποίο καταφέραμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο σήμερα»