«Να δείξουμε κι εκεί τη μαγκιά μας…»

27

Πριν από την χθεσινή προπόνηση, ο Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε στους παίκτες του Άρη για το ματς με τον Παναιγιάλειο, αλλά κυρίως γι’ αυτό που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πόντου. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να φέρει τον Άρη από τώρα στη Super League.

Για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χωρίς να παίξουμε εντυπωσιακά πήραμε μία μεγάλη σε έκταση νίκη. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά τα καταφέραμε. Στο Ηράκλειο παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και ένα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα».

Όσον για την αναμέτρηση στην Καλαμαριά, ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής, επεσήμανε: «Πρέπει από εδώ και στο εξής να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την Κυριακή. Ξεκουραστείτε και από Τετάρτη τα κεφάλια μέσα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς. Αίμα και άμμος! Θα είναι ένα δυνατό ματς, το περιμένουν πως και πως. Εμείς πρέπει να δείξουμε κι εκεί τη μαγκιά μας και να τελειώσουμε την άνοδο, αν όχι την Κυριακή, να πάρουμε τη νίκη για να το τελειώσουμε οριστικά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Και πάλι συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας και την ευρεία νίκη με τον Παναιγιάλειο».