By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Να δούμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να δούμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας»

Τhessports
Last updated: 03/03/2019 22:34
Τhessports
Share
SHARE

Το ότι δεν τελείωσε… τίποτα υπογράμμισε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα στην μάχη του πρωταθλήματος, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι αυτό, μέχρι το επόμενο… Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα. Πήραμε τη νίκη κι αλλάξαμε και την εικόνα μας, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα αν θα έρθει, θα είναι του ΠΑΟΚ συνολικά. Δουλεύουμε όλοι μαζί. Έχουμε μία φανταστική ομάδα, με φανταστικούς παίκτες και φανταστική οργάνωση. Αν το κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα, θα το κατακτήσουμε όλοι μαζί».

Για το αν πλησιάζει ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποτέ… άνετος. Έχουμε δύσκολους αντιπάλους, αλλά έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε εμείς τα ματς, αλλά και το πως τα βλέπουν οι αντίπαλοι μας. Φέτος είμαστε καλά. Έχουμε κερδίσει όλα τα ντέρμπι με τους ξένους διαιτητές κι έχουμε και τις ισοπαλίες, αυτό λέει πολλά. Θα είναι πολύ σημαντικό αν τελειώσουμε πρώτοι με τον τρόπο που πάμε μέχρι τώρα. Η ιστορία θα μείνει στα βιβλία. Εμείς αυτό που θέλουμε, είναι το πρωτάθλημα. Δεν σκεφτόμαστε τα ρεκόρ, πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως θα είναι κι αυτό με τον Ατρόμητο».
Για τους αγώνες που απομένουν:
«Δεν έχει γίνει συγκεκριμένη συζήτηση. Είμαστε όλοι σοβαροί. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι έτσι σκεφτόμαστε. Δεν θα χαλαρώσουμε, μέχρι να δούμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο. Ξέρουμε ότι έχουμε και τον στόχο του Κυπέλλου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε παιχνίδι προς παιχνίδι. Δεν είναι σίγουρα εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Θέλει σωματική και ψυχολογική ξεκούραση».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Παρεξήγηση και… λύση για Μπίσεσβαρ- Κρέσπο
Next Article «Ήταν πέναλτι στον Άκπομ»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US