«Να κερδίζουμε και στα… μικρά παιχνίδια»

Στην κάμερα του Novasports μίλησε ο Νίκος Κοροβέσης με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά. Βέβαια είπε για πολλά περισσότερα, όπως την Σλόβαν Λίμπερετς και το… ξενοδοχείο.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ:

Για την νίκη και την πρόκριση της Πέμπτη: «Πέρυσι δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος πετύχαμε τον στόχο μας. Είναι μία ευχάριστη εξέλιξη, καθώς κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Όπως είπε και ο κόουτς όταν παίρνεις τέσσερις βαθμούς από την Φιορεντίνα είναι άδικο να μην περάσεις. Η ψυχολογία μας ανέβηκε και συνεχίζουμε αλλιώς και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο» .

Για το αν η ομάδα έχει αδικήσει μέχρι τώρα τον εαυτό της: «Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, κυρίως από δικά μας λάθη. Η πρόκριση είναι μία απόδειξη ότι η ομάδα πρέπει να δουλέψει κι άλλο γιατί μπορεί να καταφέρει πράγματα» .

Για το πως θα έρθει η σταθερότητα στην ομάδα: «Όλα είναι στο μυαλό μας. Θα πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με την όρεξη και διάθεση, όπως κάναμε για παράδειγμα με την Φιορεντίνα. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε και στα «μικρά» παιχνίδια τα αποτελέσματα που θέλουμε» .

Για το πως λειτούργησε η παραμονή στο ξενοδοχείο: «Ήταν μία απόφαση που πήρε ο μεγαλομέτοχος και φυσικά την ακολουθήσαμε. Μπορώ να πω ότι βοήθησε, καθώς μείναμε δεμένοι μεταξύ μας και ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι» .

Για τον Πλατανιά: «Παρακολούθησα το παιχνίδι τους κόντρα στον Πανιώνιο. Είναι μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, με καλούς ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Γουνδουλάκης, ο Μανούσος και άλλα παιδιά. Θέλουν προσοχή στην κόντρα, αλλά νομίζω ότι δείξουμε το πρόσωπο  που πρέπει και είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα».