«Να κερδίσουμε στην Τούμπα»

Για την νίκη επί του Πανιωνίου και το επερχόμενο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο χθεσινός σκόρερ του Ολυμπιακού, Οτζίτζα Οφόε. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

«Έχω ξαναπαίξει χωρίς φιλάθλους στο γήπεδο. Δεν ήταν πρωτόγνωρο για εμένα. Εμείς είχαμε έναν στόχο, να επιστρέψουμε στις νίκες ακόμη και αν δεν είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας. Θέλαμε να παίξουμε και για αυτούς, αλλά και για εμάς, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Το καταφέραμε, σύντομα ελπίζω να έχουμε και τους φιλάθλους μαζί μας και θα είναι καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές ζουν για αυτά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ένα έξτρα κίνητρο σε τέτοιου είδους αγώνες για να αποδώσουμε τα μέγιστα. Όλοι θέλουμε να παίξουμε καλά σε αυτό τον αγώνα και να τον κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Μετά τον τραυματισμό μου μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Έπρεπε να περάσει ένα διάστημα να βρω ξανά τον ρυθμό μου μέσα από τις προπονήσεις και από τους αγώνες. Νομίζω παιχνίδι με παιχνίδι θα τα πηγαίνω όλο και καλύτερα. Χρειάζομαι ρυθμό, χρειάζομαι αγώνες, ώστε να βγάλω αυτά που μπορώ να δώσω».