«Να μας γίνει μάθημα»

24

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε αυτή την εβδομάδα στην κάμερα της Nova για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Ολλανδός τόνισε ότι το πάθημα με τον ΠΑΣ πρέπει να τους γίνει μάθημα, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα της κούρασης.

«Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο Εργοτέλης. Το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης είναι ένα μάθημα. Εμείς πρέπει αύριο να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απέναντι σε μία ικανή ομάδα, και μάλιστα στην έδρα της, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Ολλανδός για την αυριανή αναμέτρηση το Παγκρήτιο.

Αναφερόμενος στην προηγούμενη με τον ΠΑΣ, τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Προσπαθήσαμε, τρέξαμε, αλλά δεχθήκαμε το γκολ που έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Πάντως, απαντήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, όμως, είχαμε ένα πρόβλημα στην τελική πάσα. Εκεί δεν τα καταφέραμε. Φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, ανεβάσαμε, ωστόσο, την απόδοσή μας, αλλά έπαιξε ρόλο και η κούραση».

Τέλος, για το αν ασυνείδητα γίνεται επιλογή παιχνιδιών από τους παίκτες, απάντησε: «Δεν επιλέγουμε διοργάνωση, κοιτάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».