«Να μείνει χρόνια στον Ηρακλή ο Κλέϊτον»

27

Για τη μετακίνηση του επιστήθιου φίλου και πελάτη του, Σίλβα Κλέιτον στον Ηρακλή μίλησε στον Arena FM 89,4 ο Βραζιλιάνος ατζέντης του, Τζουζέπε Βέλα Τζούνιορ:

«Είχαμε μιλήσει με τον Παύλο Μυροφορίδη και διοίκηση εδώ και λίγες μέρες. Το πρότζεκ περιλαμβάνει άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και παραμονή του Κλέιτον και τη νέα χρονιά, με καλύτερες συνθήκες. Και για τον κόσμο και γενικότερα.

Με άνοδο έρχεται αυτόματη ανανέωση, ενώ αν δεν έρθει, μένει αυτόματα ελεύθερος ο παίκτης. Ο Σίλβα ήρθε για την άνοδο και για να μείνει. Έπαιξε στην Τουρκία και την Κύπρο την τελευταία τριετία και τώρα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα. Και ειδικά στη Θεσσαλονίκη, τον Ηρακλή, δίπλα στον καλό του φίλο, Εμάνουελ Περόνε.

Πιστεύουμε πολύ στον Παύλο Μυροφορίδη. Στόχος είναι να ανέβει η ομάδα και ο “Κλέι” να μείνει όσα χρόνια αντέξει, γιατί όχι να κλείσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Ο Κλέιτον είναι 35 χρονών, αλλά την τελευταία τριετία έχει πάνω από 120 συμμετοχές στις ομάδες του. Κάνει προπονήσεις εδώ και δυο-τρεις εβδομάδες και σε 20 μέρες θα μπει κανονικά. Μέτρησε η όρεξή του να έρθει στον Ηρακλή, για να τον επαναφέρει εκεί που ανήκει, στη Σούπερ Λίγκα».