«Να μείνουμε ενωμένοι»

55

Στην έκθεση της SportExpo βρέθηκαν σήμερα από πλευράς ΠΑΟΚ οι Γκόικο Τσίμιροτ και Τέρι Αντόνις, με τον Ελληννοαυστραλό να μιλάει στους εκπροσώπους του τύπου για την συνέχεια της σεζόν και τα play off.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τους τρεις τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ που απομένουν: «Έχουν απομείνει ακόμα τρεις δύσκολοι αγώνες. Εμείς έτοιμοι και για αυτό πρέπει να πάρουμε όλους τους βαθμούς από τους τρεις αγώνες αυτούς».

Για την αλλαγή προπονητή: «Συμβαίνει συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να μείνουμε μαζί σαν ομάδα και να είμαστε δυνατοί και πνευματικά και σωματικά».
Για το αν έχει επηρεάσει την ομάδα η ποινή της αφαίρεσης βαθμών: «Πρέπει να προχωρήσουμε, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιο από συνθήματα που λένε στην κερκίδα του ΠΑΟΚ:«Υπάρχουν αρκετά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε οι φίλαθλοι. Μου αρέσουν πολύ πάντως, είναι καταπληκτικά».

Για την έκθεση SportExpo Marathon 2016: «Αισθάνομαι καλά, άλλωστε και εγώ όταν ήμουν μικρός πήγαινα σε τέτοιες εκδηλώσεις. Αισθάνομαι ότι προσφέρω στην κοινωνία και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ: «Πρέπει να μείνουμε μαζί και ενωμένοι, είτε έχουμε τον κόσμο μαζί μας είτε όχι. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την απουσία του από την Εθνική Αυστραλίας λόγω του τραυματισμού του: «Είναι σπουδαίο συναίσθημα όταν καλείσαι στην Εθνική. Στενοχωρήθηκα που δεν κατάφερα να πάω, τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ και είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο πως θα βοηθήσω την ομάδα».