«Να ξαναβάλουμε τον Έλληνα διαιτητή εκεί που του αξίζει»

Μήνυμα με αποδέκτες τους Έλληνες διαιτητές έστειλε από την Ισπανία ο Μαρίν, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να πάνε οι Έλληνες διαιτητές εκεί που τους αξίζει.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ορισμένα από τα συναισθήματά μου να σας στείλω και να σας στείλω τις πιο θετικές ευχές μου. Όταν έπρεπε να επιστρέψω στην Ισπανία για διάφορους λόγους, αλλά βασικά γιατί αναβλήθηκε η αγωνιστική δράση και γνωρίζοντας την τρομερή κατάσταση κατάσταση που επικρατεί με όλη την αποκλεισμένη οικογένειά μου εδώ και με πολύ αυστηρά μέτρα λόγω της πανδημίας, άφησα ένα μέρος της καρδιάς μου μαζί σας. Τώρα η ζωή μου είναι στο σπίτι κι ο μόνος λόγος που βγαίνουμε έξω είναι για να αγοράσουμε τρόφιμα, φάρμακα ή να βοηθήσουμε τους γονείς μας που ζουν 800 μέτρα μακριά, ενώ πρέπει να εξηγούμε στην αστυνομία που πηγαίνουμε όταν μας σταματάει», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Μάριν και συνεχίζει:

«Θα ήθελα να σας στείλω στον σεβασμό μου σε όλους ας, γνωρίζοντας την επαγγελματική στάση σας στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Να είστε δυνατοί, κοντά στους συγγενείς και τους φίλους σας, να σέβεστε τους κανόνες της κυβέρνησης. Να σκέφτεστε ότι αυτός ο τρομακτικός εφιάλτης θα σταματήσει το συντομότερο δυνατόν. 

Ξέρω την εξαιρετική δουλειά που κάνατε και την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχατε με τον Σταύρο (σ.σ. Τριτσώνη) και τον Μιχάλη (σ.σ. Κουκουλάκη), δεν συμμετείχα λόγω προσωπικών θεμάτων, αλλά ήμουν ενήμερος (σ.σ. αναφέρεται σε μίνι σεμινάριο που έγινε διαδικτυακά με αποστολή φάσεων μέσω κλιπς). Έχετε ένα εξαιρετικό προφίλ κι αν μερικές φορές το πραγματικό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο δεν βρίσκεται στον ίδιο δρόμο, πρέπει να αναλύσουμε τους λόγους που συμβαίνει και να μάθουμε από τα λάθη μας, για να βάλουμε τον Έλληνα διαιτητή εκεί που σας αξίζει. Ελπίζω σε αυτό στο μέλλον». 

Για να κλείσει λέγοντας: «Από τον “ισπανικό εγκλεισμό” μου, σας στέλνω όλο τον σεβασμό μου και πιστεύω ότι σε λίγες εβδομάδες θα ξαναρχίσουμε μαζί τη δουλειά μας. Μείνετε μαζί και προσέχετε τους εαυτούς τους και ο ένας τον άλλον».