«Να πάμε με καλή διαφορά στα play off»

12

Τον απολογισμό του 2015 έκανε ο Παναγιώτης Γλύκος θέτοντας παράλληλα  τους στόχους για την συνέχεια στην σεζόν, σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη.  

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Arena fm»

«Σίγουρα ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την όλη πορεία. Σίγουρα όταν έρχεται μια νίκη όπως αυτή με τον Πλατανιά, είναι σημαντική για τη συνέχεια. Ο κόσμος όμως περιμένει κάτι παραπάνω.

Τους τελευταίους δύο μήνες δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο της αρχής.Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Δυσκολευόμαστε να κάνουμε αυτό που κάναμε. Θεωρώ ότι με τον καιρό θα έρθουν πάλι αυτές οι καλές εμφανίσεις.
Έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν ξεκινήσει από την αρχή, ήρθαν παιδιά από τον πάγκο, είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και ήταν κι αυτός κάποιος λόγος που δε βρίσκαμε ρυθμό. Θεωρώ ότι στη συνέχεια θα βγουν αυτά που έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία. Μας προβληματίζει η πορεία αλλά πιστεύω ότι θα βγει η δουλειά που κάναμε και θα έχουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Η τελευταία θέση στα πλέι οφ, ξεκινήσαμε νωρίς το καλοκαίρι, ήταν μια περίεργη χρονιά. Αυτά είναι παρελθόν και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, να πάμε με μια καλή διαφορά στα πλέι οφ για να πάρουμε τη δεύτερη θέση, κάτι που είναι ξεκάθαρο για εμάς.

Στόχος είναι και το κύπελλο, θα παλέψουμε να είμαστε στον τελικό και να κατακτήσουμε το κύπελλο γιατί το θέλουμε πολύ, το θέλει και ο κόσμος, γιατί η ομάδα έχει να το κατακτήσει πολλά χρόνια.

Για την παρουσία στο Europa League, αν βάλουμε τα παιχνίδια και δούμε ότι είχαμε μόνο μια ήττα, θεωρώ ότι ήταν άδικος ο αποκλεισμός μας. Με κάποιους αντιπάλους θα έπρεπε να έχουμε πάρει τη νίκη.

Το παιχνίδι στο Βεστφάλεν είναι μια σημαντική στιγμή για εμένα. Δεν το περίμενα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο. Χαρήκαμε και εμείς, δώσαμε και μια χαρά στον κόσμο μας.

Τα τελευταία λεπτά ήταν λίγο περίεργα γιατί μόλις άκουσα ότι δεν είχαμε άλλη αλλαγή, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω τα παιδιά με έναν λιγότερο μέσα και θεώρησα ότι πρέπει να μείνω μέχρι τέλους να βοηθήσω την ομάδα.

Ο Ολσεν είναι ένα παιδί που ήρθε σε μια άλλη χώρα, σε νέα ομάδα όπου η προσαρμογή ήταν δύσκολη. Σιγά σιγά έχει βρει την ψυχολογία του. Ήταν δύσκολο αυτό που πέρασε στην αρχή».