«Να τελειώσουμε νωρίτερα, στόχος εξ αρχής η Ευρώπη»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και τη μάχη της Ευρώπης τοποθετήθηκε ο στόπερ του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ, μιλώντας στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό είπε: “Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε. Και επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πήραμε πολλούς βαθμούς γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης τόνισε: “Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε και πάλι αυτό που κάναμε καλά και πριν. Ειδικά, στην άμυνα να είμαστε πιο συμπαγής ως σύνολο, ως ομάδα. Και από εκεί και πέρα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε”.

Για τις δυνάμεις που υπάρχουν είπε: “Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Οι δυνάμεις είναι ίδιες σε όλες τις ομάδες οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Και ακόμη κι αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι, θα πρέπει να δώσουμε το 200% σε κάθε παιχνίδι”.

Για τις δυνάμεις που έχει ο ίδιος καθώς είναι ο παίκτης του Άρη με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής υπογράμμισε: “Θέλω να δίνω το 200% κάθε φορά που παίζω. Ανεξάρτητα από το αν είμαι κουρασμένος ή όχι, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά που παίζω. Αυτό (σ.σ.: το ότι έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής) μου δίνει περισσότερη δύναμη και νιώθω καλύτερος από πριν”.

Για τα παιχνίδια που απομένουν, την έξοδο στην Ευρώπη, για το αν θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική ή θα κριθεί νωρίτερα, σχολίασε: “Ελπίζω να τελειώσει νωρίτερα. Από την αρχή ο στόχος μας ήτανε να βγούμε στην Ευρώπη. Ακόμη δεν το έχουμε οριστικοποιήσει αυτό άρα πρέπει πρώτα να το οριστικοποιήσουμε. Θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη και τον κόσμο, οπότε πρέπει να το οριστικοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό. Και δεν είμαστε μόνοι μας. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχουν τον ίδιο στόχο για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας”.