«Να φύγει ο Πασχαλάκης…»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γκιτσιούδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τον Πασχαλάκη να αποχωρεί από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να βάλει ο Φερέιρα τον Πασχαλάκη όταν δεν παίζει καλά ή τραυματιστεί ο Ζίφκοβιτς αλλά να τον έβαζε μετά από 1-2 ματς, να τους έχει και τους δύο ετοιμοπόλεμους και να μη φανεί ότι κάποιος είναι παροπλισμένος ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός και κίνητρο.

 

Για το αν συμφωνεί σε μια ενδεχόμενη πώληση του Πασχαλάκη: «Αν έρθει μια καλή πρόταση για την ομάδα και θέλει και ο ίδιος, νομίζω ότι είναι καλύτερο να φύγει. Ειναι πολύ δύσκολο για έναν τερματοφύλακα όταν απέχει από την εστία, χάνει τα πατήματα, τον προσανατολισμό του. Αν επανέλθει μπορεί να είναι αυτός που ήταν στην αρχή. Ειναι πολύ τερματοφύλακας».

 

Για το αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ο Πασχαλάκης είναι ντεφορμέ: «Πιστεύω πως έπαιξε πάρα πολλά παιχνίδια. Από τα συνεχόμενα ματς έχει κάνει κοιλιά και η αμυνά μας. Εχει επέλθει κορεσμός. Νομίζω ότι τώρα που είναι στον πάγκο, ο Πασχαλάκης θα έχει πεισμώσει, θα έχει ισχυρότερο κίνητρο γα να επανέλθει».