Νεράντζης: “Ο δήμος είναι δίπλα μας και θα συνεχίσει να είναι”

332

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς,  Αλέξανδρος Νεράντζης μίλησε στο thessports για τις εκδηλώσεις που θα υπάρξουν με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, για τον  έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Αβραάμ Περσίδη αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα τμήματα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο ισχυρός άντρας του Απόλλωνα:

Θα υπάρξουν εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση  των 90 χρόνων από την ίδρυση του Απόλλωνα;

«Θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του 2016 για τα 90 χρόνια του Απόλλωνα. Σχεδιάζουμε και συναυλίες και κάποια τουρνουά. Μια φορά συμπληρώνει η ομάδα μας 90 χρόνια και θα το απολαύσουμε όσο πιο πολύ γίνεται.»

 Στην αρχή του πρωταθλήματος ο Απόλλωνα ξεκίνησε πολύ άσχημα, αλλά μετά είδαμε όλοι αυτό να αλλάζει και να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα. Τι άλλαξε στην ομάδα;

«Όντως είχαμε παρά πολλά θέματα στην αρχή του πρωταθλήματος. Το κλίμα ήταν κακό και υπήρχαν πολλά οικονομικά και οργανωτικά θέματα. Υπήρχε πολύ άγχος και προβληματισμός. Ευτυχώς προνοήσαμε και υπήρξε ή αλλαγή του εφόρου. Με την έλευση του νέου επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος άλλαξαν προς το καλύτερο αφού ο άνθρωπος αυτός με την βοήθεια του κόσμου και των συνεργατών του ήταν αληθινοί και συνεπείς και από εκείνη την μέρα έχουν φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Όπως φυσικά και οι ποδοσφαιριστές μας»

Για τον Αβραάμ Περσίδη

«Τον Αβραάμ τον γνωρίζω χρόνια και τον βλέπω σαν αδελφό μου! Είναι από τους πιο αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και τεράστιος Απολλωνιστής! Έχουμε μια άριστη συνεργασία, είμαστε σαν ερασιτέχνης δίπλα του όσο πιο πολύ μπορούμε και γενικώς γίνεται εξαιρετική δουλειά! Ο κόσμος το βλέπει, το αναγνωρίζει και γι αυτό υπάρχει και μεγάλη συσπείρωση! Ευχής έργο είναι να είμαστε μαζί και το καλοκαίρι και πάμε του χρόνου πολύ καλύτερα.»

 Για το αν υπάρχει στήριξη από τον δήμο Καλαμαριάς;

«Είναι πολύ ευχάριστο που μας στηρίζει ο δήμος! Ο κ Μπακογλιδης είναι πραγματικά κοντά μας στο μέτρο του δυνατού και αυτό μας δίνει μια έξτρα ώθηση. Κάνουμε συχνά ραντεβού οι τρεις μας, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη ανάμεσα μας και τον ευχαριστούμε. Ναι λοιπόν ο Δήμος Καλαμαριάς είναι δίπλα μας και θα συνεχίσει να είναι.»

Για την κατάσταση των υπόλοιπων τμημάτων του Απόλλωνα

«Πραγματικά γίνεται μια εξαιρετική δουλειά σε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη! Πάνω από 1000 παιδιά αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και αυτο μας κάνει πολύ υπερήφανους. Και στο βόλεϊ και στο μπάσκετ γίνεται εξαιρετική δουλειά. Με κορυφαίους προπονητές. Υπάρχει μεγάλη δυναμική, ή οποία και φάνηκε στη γιορτή που κάνανε τον Ιανουάριο και το ΔΑΚ Καλαμάριας είχε κόσμο και απ’ έξω! Υπάρχουν φυσικά και πάρα πολλά προβλήματα. Είναι άσχημο να πρέπει συνέχεια να αντιμετωπίζεις υποθέσεις παλαιών διοικήσεων οι οποίες ταλανίζουν τον σύλλογο, αφού αν εξαιρέσουμε την διοίκηση Χατζηανδρέα,  υπήρξαν διοικήσεις που έκαναν και ακόμα κάνουν με αποφάσεις που έρχονται τώρα, πολύ κακό στον Απόλλωνα. Ευτυχώς έχουμε διάθεση, θέληση και πείσμα για να προχωρήσουμε τον τεράστιο αυτό γίγαντα που κλείνει 90 χρόνια ζωής και θα τα καταφέρουμε