Νλουντουλού:« Ήταν τυχερός ο ΠΑΟΚ»

111

Το ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα τυχερό γκολ που έκρινε τελικά το αποτέλεσμα, ανέφερε ο μεσοεπιθετικός του Απόλλων Πόντου, Γκάελ Νλουντουλου, σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου. 

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση, όταν χάνεις όμως δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Είχαμε μόλις δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας και αυτό έπαιξε ένα ρόλο και στην έλλειψη συγκέντρωσης που είχαμε στο τέλος. Δεχθήκαμε πιστεύω και ένα τυχερό γκολ, γιατί η μπάλα πέρασε από τρεις παίκτες. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά.

Για το ότι έχασε σημαντική ευκαιρία στο τέλος:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ήθελα πολύ να σκοράρω, αλλά δεν το κατάφερα. Μακάρι να το καταφέρω στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι τύπος που προσπαθεί να βελτιώνεται καθημερινά και να βοηθάει την ομάδα, χωρίς πολλά λόγια».

Για το τι τους είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος του αγώνα:

«Ο κόουτς δεν είναι ποτέ 100% ευχαριστημένος. Πάντα μας επισημαίνει τα λάθη μας, ζητάει το κάτι παραπάνω και αυτό μας βοηθάει στο να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι».

Για τον ΠΑΟΚ και αν η απόδοση της ομάδας του ανάγκασε τους ασπρόμαυρους σε μέτρια εμφάνιση:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, πολύ ποιοτικούς. Πιστεύω ότι εμείς αναγκάσαμε με τον τρόπο παιχνιδιού μας τον ΠΑΟΚ να μην παίξει καλά. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Τέλος, για την πρεμιέρα πρωταθλήματος στη Βέροια:

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να ξεκινήσουμε θετικά στο πρωτάθλημα. Δε στεκόμαστε παραπάνω στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για τους προσωπικούς μου στόχους δε θέλω να πω πολλά, σίγουρα έχω πολλούς, το σημαντικό είναι ότι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας