Νο money?

128

Τα πάντα κρίνονται εμφανώς από την οικονομική ρευστότητα-ικανότητα που υπάρχει (;) στην ομάδα. Για το πρόβλημα το οποίο συνεχίσει να αναζητεί τη λύση ο Σπύρος Παπαθανασάκης (φωτό) σύμφωνα μ’ όσα τονίζουν από καιρό στην Μίκρα. Κι αυτό είναι το «κλειδί» για το… οτιδήποτε στον Ηρακλή.

Για την απόκτηση της αδειοδότησης, τον σχεδιασμό της νέας σεζόν δίχως περιορισμούς, την επαναφορά της ομαλότητας στο αγωνιστικό τμήμα, την εν γένει προοπτική που μπορεί να υπάρξει για το «αύριο». Είναι προφανές πως δίχως οικονομική δυνατότητα, ακόμη κι αν πετύχει ο Ηρακλής την ανατροπή και αποκτήσει την αδειοδότηση, δεν προκύπτουν σπουδαίες προοπτικές για τη νέα χρονιά. Τα προβλήματα θα παραμένουν και θα αυξάνονται, οι λύσεις δεν θα έρχονται και τα βήματα σημειωτόν (ακόμη και η οπισθοδρόμιση) θα συνεχίζονται.

Στην Μίκρα μεταφέρουν πως αναμένουν από μέρα σε μέρα την εισρροή χρημάτων στο ταμείο της ΠΑΕ για να τακτοποιήσουν και «διαγράψουν» προβλήματα και υποθέσεις από το παρελθόν και το σήμερα για να δημιουργηθεί προοπτική για την επόμενη μέρα. Αν δεν προκύψει όμως λύση στο πρόβλημα της ρευστότητας, αν παραταθεί η από καιρό κατάσταση που βιώνει η ομάδα, είναι ηλίου φαεινότερο πως εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσει ο Ηρακλής να αλλάξει ρότα και να βρεθεί σε ήρεμα νερά.