«Ξέρω για το ενδιαφέρον του Άρη»

Σε δηλώσεις του, ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στην Αυστρία και την Στουρμ Γκρατς, παραδέχθηκε ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Αναλυτικά :

«Το καλό με εμάς στην Αυστρία ήταν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε με την Γερμανία και υπάρχει χρόνος ξεκούρασης. Όταν, όμως, έχεις δέκα ημέρες από τον τερματισμό του πρωταθλήματος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, θέλει ειδική μεταχείριση φέτος η προετοιμασία για όλες τις ομάδες. Ξέρουν, φυσικά, οι γυμναστές. Το σημαντικότερο είναι ο αθλητής να ξεκουραστεί πνευματικά».

Για τις μειώσεις των συμβολαίων στην Αυστρία:

«Στα περισσότερα, αν όχι σε όλα τα συμβόλαια υπήρχαν όροι ότι θα λήξει μετά το πέρας όλων των υποχρεώσεων της ομάδας. Εμένα έληγε στις 30/5 και αυτόματα ανανεώθηκε και δεν χρειάστηκε να μπει η ομάδα σε διαπραγμάτευση. Εμάς όλες οι ομάδες ολοκλήρωσαν κανονικά το πρόγραμμά τους».

Για το μέλλον του:

«Σκέφτομαι την προοπτική επιστροφής στην Ελλάδα. Το εξωτερικό σου δίνει τον προγραμματισμό που θες και την υγεία όσον αφορά τις πληρωμές. Είμαι πρόθυμος, όμως, να γυρίσω πίσω αν η πρόταση και το πλάνο τς ομάδας με καλύπτει. Δεν με ενδιαφέρει το θέμα του κορωνοϊού, δεν φοβήθηκα τόσο πολύ.

Με ενδιαφέρει να είμαι ψυχικά καλά. Καλό και το εξωτερικό, αλλά εμείς έχουμε μάθει αλλιώς. Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά λόγω του ban είναι με δεμένα τα χέρια οι άνθρωποι της ομάδας. Μπορεί εμένα να με καλύπτει, αλλά αν δεν έχω πρόταση δεν γίνεται. Μου είναι συμπαθής ο Άρης και πολύ μεγάλη ομάδα και σίγουρα το κίνητρο της Ευρώπης είναι σημαντικό. Έχει την ευκαιρία φέτος με μονά παιχνίδια να προχωρήσει κιόλας».

Για τον Σάκιτς με τον οποίο είναι συμπαίκτες στην Στουρμ Γκρατς:

«Ο Σάκιτς έκανε γεμάτη χρονιά. Προς το τέλος, όμως, όταν αλλάξαμε προπονητή, αυτός που ήρθε ανέβηκε από την Κ20, και δεν τον χρησιμοποιούσε. Δεν του έδωσε κάποια εξήγηση και αυτό τον στεναχώρησε. Πάντα μου έλεγε για την Ελλάδα και πως θα ήθελε να επιστρέψει, μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ. Αλλά κατά κύριο λόγο είναι δεξί μπακ».