«Ξέρω τι παίκτες έχω…»

Χαμηλούς τόνους προσπάθησε να κρατήσει ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Ξέρω τι παίκτες έχω και συνολικά τι μπορούμε να κάνουμε. Το λέω γιατί μέχρι τώρα όσα παιχνίδια έχουμε παίξει σε όλες τις διοργανώσεις στα 80-85% ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεν μπορώ να το πω σήμερα αυτό. Ημασταν καλοί, αλλά είχαμε μπροστά μας έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για ότι πέτυχαν γκολ παίκτες που έχουν αμφισβητηθεί: «Γνωρίζω όλους τους παίκτες και γνωρίζω τι δυνατότητες έχουν. Πιστεύω σε όλους. Εχουμε πλάνο και σχέδιο σε κάθε παιχνίδι και προσπαθουμε να βγάλουμε την ενδεκάδα. Σήμερα έβγαλαν αυτοί γκολ, αύριο κάποιοι άλλοι. Καλό θα είναι να βάζαμε κι άλλα γκολ και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το τι κέρδισε ο ΠΑΟΚ: «Μπορούμε να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη. Μέχρι σήμερα έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια καλά. Κι αυτοί οι παίκτες που ήρθαν σιγά- σιγά μαθαίνουν και γνωρίζουν τον ΠΑΟΚ. Βέβαια στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολύ χρόνο».

Για την αντίδραση της ομάδας: «Και η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα. Το σχέδιο που είχαμε από την αρχή ήταν αν χρειαστεί να ρισκάρουμε να το κάνουμε στο τέλος. Βάλαμε γκολ στις καθυστερήσεις, όμως η Φιορεντίνα στο δεύτερο ημίχρονο αν και είχε κατοχή δεν είχε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο τακτικά ήμασταν καλύτεροι. Και στο τέλος βάλαμε εμείς γκολ, μπορούσε σε να γίνει και το αντίθετο».

Για την πρόκριση: «Ημαστε πιο κοντα απ’ ότι πριν από αυτό το παιχνίδι. Σήμερα πήραμε κάτι που χάσαμε στα προηγούμενα ματς. Εχει μία αγωνιστική ακόμη όπου όλοι έχουν ελπίδες. Θα δούμε αν θα χρειαστεί ένα βαθμός ή τρεις βαθμούς. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα, ανεξάρτητα από το αν τους κερδίσαμε εκεί. Σεβασμό σε όλους τους αντίπαλους γιατί την πατήσαμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Την πατήσαμε με το όνομα. Αν την Κάραμπαγκ την έλεγαν αλλιώς ίσως να είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση».

Και κατέληξε: «Γνωρίζαμε ότι σήμερα έχουμε έναν αντίπαλο που παίζει με κατοχή. Μπορεί να μην έπαιξαν όλοι οι βασικοί, αλλά κι αυτοί που συμμετείχαν έχουν ποιότητα και είναι παίκτες κλάσης. Εμείς προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους να βγαίνουμε γρήγορα μπροστά κι έτσι πετύχαμε τα γκολ κ είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Ήμασταν πειθαρχημένοι».