Ξέσπασμα Δούκα για Αυγενάκη!

Την αντίδραση του για τα όσα είπε σε συνέντευξη του στο Metropolis 95.5 έδειξε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σχετικά με την συνέντευξη του Λευτέρη Αυγενάκη στο Μetropolis:
Ο συγκεκριμένος «κύριος» πιστοποίησε όχι μόνο την προκατάληψή του και την μονομέρειά του, αλλά και την απολύτως επικίνδυνη πλέον άγνοιά του σε βασικά θέματα, που αγγίζει τα όρια της κωμικότητας και της πρόκλησης.
Δεν είναι μόνο αφελής, είναι επικίνδυνος.
Εξίσωσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν κατ΄επάγγελμα προκλητικό υπάλληλο (!!), παρουσιάζοντας μια ενδεχόμενη συνάντηση μαζί του, ως παραχώρηση εκ μέρους του (!!!).
Για να χρυσώσει το χάπι της συνάντησής του με εκπροσώπους του ΟΣΦΠ δυο μέρες πριν το ντέρμπι, επικαλέστηκε την πρόταση που απηύθυνε χθες στον Μάκη Γκαγκάτση για συνάντηση σήμερα ή αύριο (!!!).
Ξέχασε ωστόσο να αναφέρει την απάντηση του τελευταίου πως «θεωρεί ανεπίτρεπτο να συναντήσει τον υφυπουργό αθλητισμού 48 ώρες πριν από παιγνίδι τέτοιας σημασίας, κάτι που θα δημιουργούσε αρνητικούς συνειρμούς».
Αναφέρθηκε στο Καυταντζόγλειο, λες και η προτεινόμενη συνάντηση αποτελούσε παραχώρηση εκ μέρους του. Θυμίζουμε πως αρωγός ώστε να ξεπεραστούν τα πιθανά εμπόδια που θα παρουσιαστούν εν όψει κατασκευής του γηπέδου του ΠΑΟΚ, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.
Και αποτελεί δέσμευση του, κάτι που έχει καταστήσει σαφές. Δε μας κάνει κάποια προσωπική χάρη ο υφυπουργός, ακολουθεί τις εντολές του Πρωθυπουργού της χώρας, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.
Τέλος, επικεντρωνόμαστε στο παιγνίδι της Κυριακής όπως κάνουμε από την περασμένη Δευτέρα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τις υπόλοιπες ανακρίβειες που είπε θα ασχοληθούμε εκτενέστερα σε υψηλότερο και θεσμικό επίπεδο, από βδομάδα.
ΥΓ: Στο κάδρο της Κυριακής κατάφερε να μπει μόνος του, δεν τον έβαλε κανείς.
Κι όσο κι αν θέλει να βγει πλέον όπως δηλώνει, δεν είναι δυνατόν μετά τα όσα έχει πει και πράξει τις τελευταίες μέρες.»

Δείτε την ανάρτηση: