Ξεκάθαρος ο Λεβέντης για ΠΑΟΚ και νέα Τούμπα

262

Ο πρόεδρος της ένωσης κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μίλησε στο Metropolis 95,5 και τάχθηκε στο πλευρό του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα σχέδια της ομάδας για νέο γήπεδο στην περιοχή της Τούμπας.

Διαβάστε όσα είπε:

«Μου έγινε ερώτηση στη ΔΕΘ. Είπα ότι συμφωνώ ανεπιφυλάκτως στο να γίνει και το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως έδωσα έγκριση και σε άλλα γήπεδα. Είμαστε υπέρ των ιδιόκτητων γηπέδων για όλους τους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ δικαιούται μια στέγη, όπως και ο Ολυμπιακός, και η ΑΕΚ και όλοι οι σύλλογοι. Δεν υπάρχει καμία πολιτική εκμετάλλευση. Όποιος το δώσει σημαίνει ότι αυτός το δίνει; Αφού όλοι θα ψηφίσουμε υπέρ.

Ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε από τιμωρίες, έγιναν και κάποια λάθη από τον ιδιοκτήτη του. Όλοι στενοχωρηθήκαμε τότε, δεν πρέπει να γίνονται αυτά στα γήπεδα. Με το σπαθί του κερδίζει τον χώρο ο ΠΑΟΚ και εύχομαι καλή πορεία χωρίς παρατράγουδα, με διαφάνειες και να σεβαστούν οι ιδιοκτήτες ότι υπάρχει ένας λαός που στηρίζει τις ομάδες. Μας εστάλη χθες και μια επιστολή από τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζουμε την απάντηση ότι συμφωνούμε. Θα δω και τον πρωθυπουργό επ’ αυτού, θα τελειώσει το θέμα άμεσα.

Είναι δικαίωμα της ομάδας και θα ανταποκριθεί το κοινοβούλιο. Μετά από 2-3 εβδομάδες, πιστεύω ότι θα τεθεί προς ψήφιση η τροπολογία».