Ξεκίνημα με νίκη για Αστέρα

19

Με γκολ του Έππα στο 87΄, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Απόλλλωνα Αρναίας με σκορ 1-0. Οι “σταχυοφόροι” θα μπορούσαν να επικρατήσουν με πιο ευρύ σκορ, αλλά απώλεσαν κλασικές ευκαιρίες και επίσης είχαν δύο δοκάρια!

Η πρώτη φάση για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε στο 15΄ με συρτό σουτ του Πεεφ, το οποίο κατέληξε άουτ – ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Οι “πράσινοι” συνέχισαν να έχουν την κυριαρχία στην κατοχή της μπάλας, κερδίζοντας αρκετά φάουλ και κόρνερ, τα οποία όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Το ασφυκτικό πρέσινγκ ψηλά και οι γρήγορες πλαγιοκοπήσεις των Αθανασιάδη και Καρακατσάνη συνέχισαν να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα του Απόλλωνα. Στο 42΄ ο Τριανταφυλλίδης βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναγιώτης Διλμπέρης πραγματοποίησε μαζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Στο 47΄ ο Μίλιτς με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Στο 62΄ ο Παντζίκης έφερε εκ νέου τον Αστέρα κοντά στο γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο όμως κατέληξε ελάχιστα άουτ. Το δοκάρι σταμάτησε ακόμα μία φορά τον Αστέρα, στο 85΄ μετά από δυνατό σουτ του Μίλιτς.

Η καθολική υπεροχή των ποδοσφαιριστών του Παναγιώτη Διλμπέρη δικαιώθηκε στο 87΄, όταν ο Έππας σκόραρε με κεφαλιά για το 1-0.

Η ενδεκάδα του Αγροτικού Αστέρα: Ταταρίδης (Βοσνιάδης 35΄, Γιώτας 55΄), Καραντασιάδης (Τοπαλίδης 45΄, Εππας 55΄), Τριανταφυλλίδης (Καραμπάς 45΄), Σαμουηλίδης (Βαφέας 45΄), Καπίας (Κώτσιας 45΄), Θεοδωρίδης (Σέντρικ 45′), Αθανασιάδης (Γκέκας 40΄, Ζουμπούλης 55΄), Πεεφ (Μίλιτς 45΄), Κρυστάλλης (Τσιρλίδης 40′), Καρακατσάνης (Παντζίκης 45΄), Χατζηλιάδης (Γραμματικός 45′). Οι αναπληρωματικοί: Γεωργιάδης, Καραμπάς, Κώτσιας, Βοσνιάδης, Ζουμπούλης, Τοπαλίδης, Μίλιτς, Βαφέας, Εππας, Γιώτας, Παντζίκης, Γραμματικός, Γκέκας (υπό δοκιμή), Τσιρλίδης (υπό δοκιμή), Τσέντρικ (υπό δοκιμή).