Ξεχασιάρηδες στην Αθλητική Κυριακή

803

Δεν υπάρχει Κυριακή, που η αθλητική εκπομπή της ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης δεν προκαλεί το αίσθημα των φίλων του ΠΑΟΚ και γενικότερα τους βορειοελλαδίτες φιλάθλους…

Δεν είναι τόσο το γεγονός ότι η εκπομπή της ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης ξεκίνησε σήμερα με… μαραθώνιο, ξόδεψε την πρώτη ώρα με το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Αυτά είναι φυσιολογικά.

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με… αναγκαίο κακό για την συγκεκριμένη εκπομπή, η ομάδα που είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αντιμετωπίζεται σαν μια ομάδα της σειράς.

Στα λίγα λεπτά, που ασχολήθηκε η αθλητική εκπομπή της ΔΗΜΟΣΙΑΣ τηλεόρασης με τον ΠΑΟΚ, προσπάθησε να λύσει το μυστήριο γιατί ο Παναιτωλικός δεν έκανε τίποτα μετά τη μείωση του σκορ, θύμισε την αποτυχία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Βίντι και βγήκε από την υποχρέωση.

Όταν ήρθε η ώρα των επίμαχων φάσεων, ως δια μαγείας οι υπεύθυνοι ξέχασαν τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ακπόμ.

Ο Άγγλος κέρδισε μια μονομαχία έξω από την περιοχή, σκόραρε, αλλά ο διαιτητής Τσαμούρης ακύρωσε το γκολ ως… φάουλ.

Για την “Αθλητική Κυριακή” της ΕΡΤ αυτή η φάση δεν ήταν στις… επίμαχες, που σχολιάζονται κάθε βράδυ.

Με τέτοια μεροληπτική και μονόπλευρη προβολή του πρωταθλήματος από την ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση τόσα χρόνια, και κυρίως αυτά, που δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση, καταλαβαίνει κανείς γιατί έφτασε η μισή Ελλάδα να είναι Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτσήδες.