Ξόρκισε την «κατάρα» στις καθυστερήσεις!

102

Ο Άρης μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη κόντρα στην Δόξα Δράμας , κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των «Μαυραετών» στο Χαριλάου και να τους νικήσει στην τέταρτη απόπειρα. 

Βέβαια αυτή η νίκη μόνο εύκολα δεν ήρθε, καθώς μπορεί  οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν στο Χαριλάου με το γκολ του Πόι στο 55′ αλλά κλείδωσαν την νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με γκολ του Μουτεσίδη στο 71′ μετά από τραγική εκτίμηση του Τζινάρ σε σουτ έξω από την περιοχή.

Τελικά στο 93′ ο Κυβελίδης που είχε περάσει ως αλλαγή, «λύτρωσε» τον Άρη και ξόρκισε την κατάρα της Δόξας Δράμας με κοντινή προβολή.

Οι ενδεκάδες:

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης (46΄Βουτσιάς), Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης (74΄Κυβελίδης), Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Κόκε (65΄Τάτος), Τσουμάνης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Βραμεντσάλης, Μουτεσίδης (80΄Αθανασιάδης), Γαϊδαρτζής (74΄Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος Μ., Μαρκόπουλος, Ντος Σάντος, Σπάσιτς (61΄Παπαζούδης)