Οδηγίες για Κρύα Βρύση

50

Ο δεύτερος γύρος ξεκινά για τον Άρη με το παιχνίδι στην Κρύα Βρύση κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα και οι γηπεδούχοι εξέδωσαν μια ανακοίνωση, με την οποία δίνουν οδηγίες σε όσους εκδράμουν προς την κωμόπολη της Πέλλας για να δουν το παιχνίδι, είτε ως φίλαθλοι, είτε ως… εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στους οποίους καθιστά σαφές ότι δεν πρέπει να περιμένουν… ίντερνετ και άλλες πολυτέλειες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Από το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανακοινώνεται ότι λόγο των αυστηρών μέτρων αστυνόμευσης για την τήρησης της τάξης στον κυριακάτικο αγώνα ( θα υπάρξουν μάλιστα και σωματικοί έλεγχοι) και συνεπώς την αποφυγή της ταλαιπωρίας των φιλάθλων, γνωστοποιούμε για μία ακόμη φορά στο φίλαθλο κοινό ότι η κατοχή της Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και του εισιτηρίου είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την είσοδο όλων στο γήπεδο. Γνωστοποιούμε επίσης και πάλι ότι δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα, ελεύθερης εισόδου, προπονητών, ποδοσφαιριστών, παραγόντων που δεν θα έχει την πρόσφατη σφραγίδα θεώρησης της ταυτοποίησης τους από την Ε.Π.Ο. την οποία θα ελέγχει άνθρωπος της ασφάλειας του αγώνα !

Επίσης όσοι δημοσιογράφοι και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τον αγώνα, τους γνωστοποιούμε ότι, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων σύνδεση ίντερνετ, εξασφαλίζοντας συνεπώς ο καθένας για λογαριασμό του ενδεχομένως κάποια ασύρματη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ώστε να εξυπηρετηθεί στην εργασία του.

Τέλος κατά την είσοδό τους στο στάδιο θα πρέπει να επιδείξουν την δημοσιογραφική ταυτότητα της ένωσης ή του μέσου που εκπροσωπούν, με φετινή θεώρησή της οδηγούμενοι στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων όπου θα τους υποδεχθεί ο υπεύθυνος της ομάδας μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας».