Οι αποφάσεις για τον νέο Άρη!

Συζήτηση εφ όλης της ύλης είχαν οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας, στη συνάντηση αναφορικά με την επόμενη μέρα του Άρη.

Οι δύο άντρες μίλησαν για την νέα σεζόν και έβαλαν τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τον κορονοϊό και τα προβλήματα που δημιουργεί στις ομάδες.

Όπως προκύπτει από τη συνάντηση, αναμένεται να γίνουν κινήσεις χωρίς  υπερβολές και σπατάλες. Παράλληλα θα γίνουν παρεμβάσεις στο οργανωτικό κομμάτι για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων και τις ακαδημίες, ενώ αναμένονται και ανακατατάξεις σε πολλά επίπεδα.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και η συζήτηση για το ban της FIFA, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι αισιόδοξος ότι τελικά θα βρεθεί λύση για να μπορέσουν οι κιτρινόμαυροι να πραγματοποιήσουν μεταγραφές, καθώς «έχουν το δίκιο με το μέρος τους», όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Άρη.

Παράλληλα, έδωσε το ΟΚ στον Άγγελο Χαριστέα να κλείσει το θέμα της ανανέωσης του Μίχαελ Ένινγκ μέχρι την Δεύτερα, Τρίτη.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους και αποφασίστηκε να παραμείνουν, με στόχο  την επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν οι πρώτες οριστικές συμφωνίες.