Οι δυσκολίες των τερματοφυλάκων(vid)

39

Η θέση “1” είναι η πιο δύσκολη και απαιτητική σε μια ομάδα ποδοσφαίρου με τις προπονήσεις να είναι πολύ απαιτητικές και συνεχείς χωρίς να χωράνε ρεπό και ξεκούραση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με τις απαιτητικές προπονήσεις των τερματοφυλάκων με τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Ροντρίγκο Ρέι, Μάριο Σιαμπάνη, Παναγιώτη Γλύκο, να περνάνε… δύσκολα στις προπονήσεις.

Αναλυτικά το PAOKfc.gr αναφέρει:

Είναι ίσως η πιο ιδιαίτερη θέση στο ποδόσφαιρο. Είναι επόμενο και το πρόγραμμα προπόνησης να είναι εντελώς διαφορετικό. Το PAOK TV σας παρουσιάζει την καλοκαιρινή προετοιμασία των τερματοφυλάκων του Δικεφάλου.

Οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης , Ροντρίγκο Ρέι , Παναγιώτης Γλύκος και Μάριος Σιαμπάνης δούλευαν καθημερινά στο Χορστ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σκιαθίτη, έχοντας καθημερινά να αντιμετωπίσουν και μία διαφορετική πρόκληση από τον προπονητή τους.

Ασκήσεις για τα αντανακλαστικά τους, την ευελιξία τους, το παιχνίδι με τα πόδια, αλλά και την φυσική τους κατάσταση, πάντα σε εξαιρετικό κλίμα, με την πεντάδα να περνάει αρκετές ώρες μαζί και εκτός γηπέδου.

Δείτε στιγμιότυπα από την προετοιμασία των κίπερ του Δικεφάλου, εδώ