Οι εκλεκτοί του Τούντορ για ΠΑΣ

26

Ο χρόνος δεν ήταν πολύς και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό μεσοβδόμαδα, αλλά οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να ξεπερνούν τις άσχημες βραδιές τους γυρίζοντας γρήγορα σελίδα

Αυτό έκανε και ο ΠΑΟΚ, με τη σημερινή προπόνηση να πραγματοποιείται στην ηλιόλουστη Τούμπα. Το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην τακτική, με τον Ίγκορ Τούντορ να ζητά να εφαρμοστούν στον αγωνιστικό χώρο όσα προηγουμένως συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια.

Στο τέλος της προπόνησης έγινε εξάσκηση στις στημένες φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Γλύκος , Κόστα και Ροντρίγκες ακολουθούν πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, με τον Σκοπελίτη γκολκίπερ να συμμετέχει σε ένα μέρος του ειδικού προγράμματος των τερματοφυλάκων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τούντορ ανακοίνωσε τους 19 της αποστολής που θα διανυκτερεύσουν σήμερα στο Μακεδονία Παλλάς και είναι οι εξής: Όλσεν , Μελίσσας , Κίτσιου , Λέοβατς , Σκόνδρας , Μυστακίδης , Τζαβέλλας, Βίτορ , Μαλεζάς , Τσίμιροτ , Κάτσε , Χαρίσης , Γκολάσα , Σάμπο , Πέλκας, Ζάιρο , Μακ , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ .

πηγή: paokfc.gr