«Οι επιτήδειοι μας πολεμούν λυσσαλέα»

55

«Βράζουν» στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά. Η ομάδα της Ηπείρου έχει παράπονα από τα σφυρίγματα του ρέφερι από τον Πειραιά και λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, εξέδωσαν μία αρκετά επιθετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…»

Οι επιτήδειοι φρόντισαν να πολεμήσουν λυσσαλέα μια ομάδα της περιφέρειας με σκοπό να την απομακρύνουν από τους στόχους της, υπέρ «όλως τυχαίως» του κέντρου, για ακόμη μια φορά. Ο αγώνας μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Δεν τα παρατάμε όσο κι αν το θέλουν. Μπορούμε και το εβδομήντα – τριάντα γιατί το έχουμε νιώσει πολλές φορές στο πετσί μας. Το δυστύχημα είναι ότι οι συμπτώσεις επαναλαμβάνονται ακόμη και με καινούριους διαιτητές.

Το υποσχόμαστε σε όλους. Στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η σημαία με τον Ταύρο θα ανεμίζει ψηλά. Γιατί ο κόσμος μας θέλει να βλέπει τον Ταύρο ψηλά. Το βάρος της φανέλας μας και η ιστορία μας είναι μεγάλα κι ας μην το συνειδητοποιούν κάποιοι. Εκτός κι αν αυτό είναι που φοβούνται και πολεμάνε οι επιτήδειοι. Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα.