Οι προτάσεις του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα!

111

Μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της Τετάρτης στην Super League, όπου ο συνεταιρισμός αποφάσισε το ερχόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 16 ομάδες, αυτό της σεζόν 2019-20 με 14 και από το μεθεπόμενο βλέπουμε.

Η θέση του ΠΑΟΚ, όσων αφορά αυτές τις αλλαγές είναι ξεκάθαρη, αφού τονίζεται πως σε πρωτάθλημα δώδεκα ομάδων (η πρόταση του Βασιλειάδη δηλαδή), υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην εκπροσωπείται η επαρχία.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, μετά το Δ.Σ. της Λίγκας:

«Η ψηφοφορία σήμερα ήταν ανεπίσημη, δεν έχει σημασία ακόμη κι αν το 8-8 ήταν 9-7. Σε τόσο μεγάλες αλλαγές χρειάζονται ευρύτερες πλειοψηφίες».

Μάλιστα εκτίμησαν πως «Σίγουρα φαίνεται πως ο υπουργός πρέπει να δεχτεί αρχικά τις 14 ομάδες που είναι ήδη ένα μεγάλο βήμα».

Όσο για την πρόταση του Βασιλειάδη για δώδεκα ομάδες, στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πως αν αυτό πραγματοποιηθεί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην εκπροσωπείται η επαρχία στην Super League.

Οι «ασπρόμαυροι  τονίζουν πως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση «κλειστό» πρωτάθλημα και πως η επιθυμία τους είναι να πέφτουν τρεις από την Super League και να ανεβαίνει, απευθείας, τουλάχιστον η πρώτη από την Football League.

Συνεχίζοντας,  προτείνουν η δεύτερη της Football League να παίζει μπαράζ με την τέταρτη από το τέλος, της μεγάλης κατηγορίας.