Οι πρώτοι εορτασμοί για τα 90! (vid)

24

Ο ΠΑΟΚ «κλείνει» φέτος τα 90 του χρόνια και η εορταστικές εκδηλώσεις που προετοιμάζονται είναι πολλές. Μια πρόγευση αυτών ήρθε λίγο πριν φύγει το 2015 στην Πλατεία Αριστοτέλους. 

Δείτε αναλυτικά από το paokfc.gr :

Το 2016 αποτελεί μία κομβική χρονιά για την ιστορία του Συλλόγου μας, ο οποίος συμπληρώνει τα 90 χρόνια ζωής. Ο οργανισμός του Δικεφάλου, με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη, έχει προγραμματίσει πληθώρα εκδηλώσεων για τους εορτασμούς, όμως το ξεκίνημα έγινε στη… δύση του προηγούμενου έτους.

Λίγες ώρες πριν το 2015 περάσει στην ιστορία, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Flash Mob στην Θεσσαλονίκη, το οποίο σήμανε ουσιαστικά την έναρξη των εορτασμών των 90 χρόνων ζωής του Δικεφάλου. Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, το αμέριμνο πλήθος βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ομάδα χορευτών, έδωσε μία διαφορετική νότα στο ήδη γιορτινό κλίμα των ημερών, θυμίζοντας στον κόσμο ότι η χρονιά που έρχεται είναι… ΠΑΟΚ! Guest Stars στα πρωτότυπα αυτά… κάλαντα για το ασπρόμαυρο 2016 – έτος κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν προγραμματιστεί αρκετές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του Συλλόγου – ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που μοίρασαν δώρα, αυτόγραφα και χαμόγελα στους παρευρισκόμενους, αλλά και οι αθλητές από τα υπόλοιπα τμήματα του Δικέφαλου.
Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.
Δείτε την μίνι ταινία με τα εντυπωσιακά πλάνα που ετοίμασε για εσάς το PAOK TV από το εντυπωσιακό Flash Mob που ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να σχηματίζουν τον αριθμό 90.