Οι ώρες είναι… δύσκολες

21

«Ο χρόνος είναι οριακά εις βάρος μας. Αυτός είναι ο φόβος μου, μήπως δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα», είπε χθες ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί της Βέροιας.

Ο Αναστασιάδης μπορεί δημοσίως να κάνει αυτό, που πρέπει, να καλύπτει τους παίκτες του, αλλά κατά βάθος κι ο ίδιος ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει 27 παίκτες, όπως ο ίδιος έχει πει. Στην πράξη, αυτοί στους οποίους ποντάρει, είναι σχεδόν οι μισοί.

Αυτό που εύχεται, είναι να αντέξουν και να μην «γονατίσουν» από την καταπόνηση, παίζοντας κάθε 3-4 μέρες. Δεν είναι τυχαίο που ο ΠΑΟΚ κάνει μικρό ζέσταμα πριν τα παιχνίδια του, όπως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο αγώνας Κυπέλλου την Τετάρτη με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα, θα ξεκινήσει στις 7.30μμ.

Τέτοια εποχή είναι αργά για τέτοιο παιχνίδι, αλλά ο Αναστασιάδης ηταν υπέρ της άποψης να γίνει ο αγώνας αυτή την ώρα. Ο λόγος;

Αυτοί που γνωρίζουν, θεωρούν πως μεταξύ δύο αγώνων πρέπει να μεσολαβούν 72 ώρες για να μπορέσουν οι παίκτες να περάσουν στο επόμενο παιχνίδι.

Το παιχνίδι με την Βέροια τελείωσε χθες στις 7μμ, μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα με τα Γιάννενα, μεσολαβούν 72 ώρες!

Για πολλούς φαίνεται ασήμαντο, για τον Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του, φαίνεται σημαντικό.