Ολικό «λίφτινγκ» σε Ρύσιο και Βικελίδης

82

Η επιστροφή στην Super League σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον Άρη που προετοιμάζεται τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό  επίπεδο.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των “κιτρινόμαυρων” αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες στον χλοοτάπητα του γηπέδου και παράλληλα ολικό λίφτινγκ στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Παράλληλα θα γίνει καινούργιο γυμναστήριο το οποίο θα έχει μέσα τελευταίας τεχνολογίας όργανα εκγύμνασης.

Η ανακαίνιση όμως δεν ολοκληρώνεται εκεί καθώς αναμένεται να δημιουργηθεί εστιατόριο και χώρος αναψυχής, όπου θα ξεκουράζονται οι παίκτες πριν και μετά τις προπονήσεις.

Τις εργασίες μάλιστα θα αναλάβει η εταιρεία του Βαγγελη Παζαρτντζίδη.

Αναφορικά με το Κλεάνθης Βικελίδης, θα πραγματοποιηθούν επίσης έργα συντήρησης του γηπέδου ενώ θα ανακαινισθούν πλήρως και οι σουίτες του γηπέδου. Μάλιστα για τις σουίτες αρκετοί φίλοι του Άρη που είχαν χρόνια να βρεθούν στο γήπεδο επικοινώνησαν με την ΠΑΕ εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους για τη νέα χρονιά, κάνοντας και κράτηση με σκοπό να απολαμβάνουν τα παιχνίδια από πλεονεκτική θέση.

Άλλωστε, τα εισιτήρια διαρκείας αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και απ΄ οτι φανερώνει η ζήτηση τους, η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη.