Ολυμπιακός : Έφερε παίκτη, που έκανε φυλακή

Από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος Πορτογάλος αμυντικός είχε μερικές κακές στιγμές στα νιάτα του και απασχόλησε τη δικαιοσύνη τρεις φορές. Την τελευταία, μάλιστα, πέρσι, έμεινε και στη φυλακή για 142 μέρες..

Ο Σεμέδο προσπαθεί να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του, να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και να σώσει την καριέρα του

Οι υποθέσεις του με τη δικαιοσύνη, όπως καταγράφηκαν στο gazzetta.gr :

29/10/2017: Γυναίκα τον καταγγέλλει για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι τα ξημερώματα ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση.

19/11/2017: Η Αστυνομία τον ανακρίνει για επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ υπό την απειλή όπλου. Δεν δεχόταν να φύγει όταν του είπαν πως το… κατάστημα έκλεισε. Το όπλο δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του.

Ο ίδιος απάντησε σε όσα γράφοντας, ανεβάζοντας ένα story στο Instagram από το γυμναστήριο με το εξής μήνυμα: «Συνεχίστε τις έρευνες, ακόμη αναρρώνω».

20/2/2018: Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πραγματικά σοβαρά. Συνελήφθη μαζί με τον ξάδερφό του και έναν φίλο. Επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα δολοφονίας οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Η υπόθεση είναι ακόμη ανοιχτή μιας κι η δίκη δεν έχει γίνει. Ο Σεμέδο πέρασε 142 μέρες της ζωής του στη φυλακή. Αφέθηκε ελεύθερος στις 13/7, αφού πρώτα κατέβαλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ, ενώ δεν μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση πιο κοντινή των 300 μέτρων.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ