Ολυμπιακός : Μία έτσι, μία… αλλιώς

Είναι εντυπωσιακό, αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τα δίνει όλα σε νομικό και… επικοινωνιακό επίπεδο.

Πριν μια βδομάδα, οι του Ολυμπιακού “κάθισαν” στις αναφορές αξιωματούχων και σε βεβαιώσεις ιδιωτικών κλινικώμ, προκειμένου να κάνουν το άσπρο – μαύρο και να μηδενίσουν τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα δεν δέχτηκαν την έκθεση της αστυνομίας στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΑΕΚ και την αμφισβήτησαν ευθέως, προκειμένου να γλιτώσουν από το -3, για το ξύλο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ανάμεσα σε οπαδούς τους και τα ΜΑΤ, μετά το τέλος του εν λόγω αγώνα, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικών.

«Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοί μας επέδειξαν άψογη συμπεριφορά. Υπήρξαν μόνο κάποιες μικρές αψιμαχίες με τα όργανα της αστυνομίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει τραυματισμός όπως αναφέρει η Έκθεση της αστυνομίας, την οποία αμφισβητούμε. Η καύση πανό και κασκόλ δεν αποτελεί φθορά περιουσίας. Οι φίλαθλοι δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν κάποια φθορά. Δεν έγιναν φθορές εντός του γηπέδου. Μπήκαν και διαμαρτυρήθηκαν στους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Η αποστολή της ΑΕΚ έχει αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο», ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας!