Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Επιστρέψτε τους βαθμούς στην ΑΕΚ»

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στην ΑΕΚ, ώστε να μην κριθεί το πρωτάθλημα στα δικαστήρια, εξέδωσαν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Κύπρο, και πιο συγκεκριμένα, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Λεμεσού.

Σε αυτήν, αναφέρει: 

Για ακόμη μια φορά φάνηκε η γελοιότητα του ηλίθιου κράτους και των υπηρετών της, με την αφαίρεση των τριών βαθμών από την ΑΕΚ 2014 για τα επεισόδια στον αγώνα με τους επί δεκαετίες βιαστών του ποδοσφαίρου. Για μια ακόμη φορά το ανίκανο κράτος και οι υπηρέτες του θέλοντας να κρύψουν την παράλυση των μηχανισμών του βάζει σε λειτουργία ξανά τους αστείους κανονισμούς του.
Επειδή έχουμε επί δεκαετίες νιώσει στο πετσί μας κάθε είδους αδικία και μηχανορραφία απαιτούμε σαν Σύνδεσμος του πιο δυναμικού οπαδικού κινήματος του πλανήτη
1. Την άμεση επιστροφή των τριών βαθμών στην ομάδα που τους κέρδισε στο γήπεδο.
2. Την κατάργηση αυτών των γελοίων κανονισμών που δίνουν τη δυνατότητα σε μια χούφτα καρεκλοκένταυρων δημόσιων υπαλλήλων να αποφασίζουν ποιος θα βγει πρωταθλητής.
3. Την παραδειγματική τιμωρία αυτών που μεθοδεύουν αδικίες και σφαγές.
4. Την διεξαγωγή για πρώτη φορά επί τέλους ενός πρωταθλήματος που βασική του αρχή θα είναι το 50-50

Επίσης να ξέρετε καλά κύριοι υπεύθυνοι πως γνωρίζουμε ότι τα επόμενα θύματα των βλακωδών κανονισμών σας θα είναι όσες ομάδες διεκδικήσουν το πρωτάθλημα από τα αγαπημένα παιδιά σας , και ότι το τυράκι σας το έχουμε δει ήδη.

Σαν Σύνδεσμος δηλώνουμε, ότι επειδή ούτε το οπαδικό DNA μας , ούτε η προσφυγική ιστορία του Π.Α.Ο.Κ., ούτε η συνείδηση μας μας το επιτρέπει, δε θα πανηγυρίσουμε τέτοιο τίτλο που θα βασίζεται σε αποφάσεις των στημένων δικαστηρίων σας.

Τα χαιρετίσματα μας υπόδουλοι ραγιάδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΝΗΣΙΟ, ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΚΑΚΑΛΑΤΟ.
ΘΥΡΑ 4 Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΜΕΣΟΥ