Οπαδοί του Ηρακλή κατά διαιτησίας και… ΠΑΕ!

30

Ανακοίνωση εξέδωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10» κατά των διαιτησιών που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ηρακλή αλλά και της ΠΑΕ που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν δρα.

Αναλυτικά:

«Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο και δεν έχει υπάρξει για άλλη μια φορά αντίδραση από την ΠΑΕ Ηρακλής για την διαιτησία του αγώνα αυτού.

Δεν είναι η δουλειά μας να γίνουμε τηλεκριτικοί της διαιτησίας, αλλά αυτό που συμβαίνει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια του Ηρακλή δεν γίνεται πλέον να περνάει απαρατήρητο και ασχολίαστο.

Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν λίγες εβδομάδες μετά εκλογή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ στο ΔΣ της ΕΠΟ, κίνηση την οποία υποδέχτηκε η ΠΑΕ με πανηγυρισμούς, καθώς όπως ανέφεραν ο Ηρακλής με αυτήν την κίνηση «έμπαινε» στα κέντρα αποφάσεων.

Δυστυχώς, ο Ηρακλής ακολουθεί το πρόγραμμα του γαύρου και κάθε ομάδα που σφαγιάζεται από αυτόν προσπαθεί να βγάλει τα «σπασμένα» με την ομάδα μας.

Φυσικά και η διαιτησία δεν είναι η μόνη αιτία των άσχημων αποτελεσμάτων. Από την στιγμή όμως που προαναγγέλθηκε ενίσχυση στο διοικητικό και αγωνιστικό κομμάτι, για να καλύψει την ενίσχυση που δεν έγινε το καλοκαίρι, αναμένουμε τις κινήσεις και μετά θα κρίνουμε. Περιμένουμε λοιπόν αντίδραση από όλους στην ομάδα, αρχικά από το παιχνίδι με την Καλλονή».