Οριστική άνοδος για Δόξα και ΑΕ Καραϊσκάκης

58

Στη Football League θα αγωνίζονται οριστικά Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης, αφού το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή της Χαλκίδας, η οποία ζητούσε να μπει στη διεκδίκηση της ανόδου μέσω αγώνων μπαράζ.

To Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε πως καθ’ όλα σύννομα η ΕΠΟ διέταξε τον προβιβασμό Δραμινών και Αρτινών στη Β’ Εθνική, απορρίπτοντας το αίτημα της ομάδας της Εύβοιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 96/12-9-2017 απόφασή του κατήργησε τη δίκη που ανοίχτηκε με την 26387/11-9-2017 αίτηση αναστολής του σωματείου ΑΟ Χαλκίς και με την υπ’ αριθμ. 97/12-9-2017 απόφασή του απέρριψε την προσφυγή του σωματείου ΑΟ Χαλκίς κατά της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ».

Σημειώνεται πως τόσο η Δόξα Δράμας, εκπροσωπούμενη από τον νομικό Νίκο Κυρκούδη, όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης κατέθεσαν πρόσθετες παρεμβάσεις κατά της προσφυγής της Χαλκίδας.

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη, η άνοδος των δύο ομάδων στη Football League θεωρείται δεδομένη και, πλέον, ξεκινά αγώνας δρόμου για αμφότερους τόσο για την μεταγραφική τους ενίσχυση (αναμένεται να πάρουν έξτρα παράταση) όσο και για τη διαδικασία σύστασης ΠΑΕ.