Οριστικό: Στις 8 Νοεμβρίου το φιλικό με την Μπόκα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού διευθυντή του Άρη, Παύλου Μυροφορίδη, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς, εξηγώντας την κατάσταση, ενώ αποκάλυψε πως το παιχνίδι θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου.

Είπε ο Μυροφορίδης:

«Είναι το περιβόητο φιλικό με τη Μπόκα. Αν κάποιος θεωρεί ότι βάλαμε τα χέρια μας, για να βγάλουμε τα μάτια μας, ας κοιταχτεί στον καθρέφτη. Εμείς προσπαθούμε για κάτι ωραίο. Μας είπαν απατεώνες και κοπρίτες. Δήλωσα ότι θα είναι αλητεία να μην γίνει αυτό το παιχνίδι. Στην Ελλάδα της κρίσης, σε έναν μήνα Οκτώβριο δεν έχει εισιτήρια επιστροφής. Έκλειναν όλα από Ελλάδα και Αργεντινή. Εχουν γίνει απίθανα πράγματα. Δεν θα παίξουμε κυνήγι μαγισσών. Το φιλικό με τη Μπόκα θα γίνει 8 Νοεμβρίου. Το επίσημο έγγραφο δεν έχει έρθει ακόμα. Εχουν έρθει όμως τα εισιτήρια! Αυτό ήταν το θέμα. Ολο τον Οκτώβριο δεν υπήρχαν εισιτήρια. Το ματς δεν έγινε στις 27 του μήνα επειδή ορίστηκε ένα παιχνίδι Κυπέλλου για τη Μπόκα. Επίσης υπήρχε το παιχνίδι Κυπέλλου στο μπάσκετ.

Αναλωνόμαστε από εκεί και πέρα. Ναι η Μπόκα θα έρθει με τον.. Ρικέλμε. Δεν θα έρθει με τον Ρικέλμε. Δεν με ενδιαφέρει με ποιον θα έρθει η Μπόκα, εμένα. Το είπα και δημόσια και βγαίνει ο κάθε ένας να λέει την… αηδία του. Ζητήσαμε το σήμα, την Μπόκα, την μνήμη. Αυτό ζητήσαμε. Μην γελιόμαστε, κανείς δεν ξέρει τους παίκτες της Μπόκα. Να δημιουργούμε εντυπώσεις με αυτό , είναι κουραστικό.

Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να σκεφτούμε ότι η ομάδα αυτή ταλαιπωρείται όλα αυτά τα χρόνια. Ο σεβασμός είναι το πιο απλό πράγμα, που μπορεί να νιώσει κάποιος…».