Οτζίτζα Οφόε για… Πρίγιοβιτς

Ο Οτζίτζα στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και να τον κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε πως διαθέτουν καλή ομάδα. Το γνωρίζαμε πριν από την έναρξη της σεζόν. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό σκεφτόμαστε. Έχουμε καταστρώσει το δικό μας πλάνο παιχνιδιού που θα μας δώσει τους τρεις πόντους».

Για την διαφορά των τεσσάρων βαθμών που υπάρχει στη βαθμολογία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Γνωρίζω πως όλοι οι οπαδοί μας, αλλά και όσοι θα είναι στο γήπεδο θέλουν σίγουρα να νικήσουμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Επίσης αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Δε θέλουμε να δώσουμε βαθμούς σε κανέναν. Θέλουμε να κερδίσουμε το τρίποντο στην έδρα μας. Η προσωπική μου άποψη είναι πως βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Αλλά γνωρίζω πως εδώ στην Ελλάδα, ακόμη και αν βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, θέλουν να είμαστε από την αρχή στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρέπει να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας. Φυσικά είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον αγώνα, γιατί στους προηγούμενους χάσαμε ορισμένους πόντους. Τώρα ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό και πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα».

Για τις αλλαγές προπονητή στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: «Είναι αποδεκτό πως όταν υπάρχει ένας νέος προπονητής, υπάρχει νέος αέρας. Είναι βέβαιο πως η ομάδα αλλάζει λίγο. Ωστόσο, προσωπικά δεν έχω δει πολλούς αγώνες των αντιπάλων μας. Έτσι μπορώ να μιλήσω μόνο για την ομάδα μου. Ο νέος μας προπονητής άλλαξε κάποια πράγματα. Προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Ήδη έχουμε εμφανίσει πρόοδο. Με την πάροδο του χρόνου θα μπορέσουμε να γίνουμε η ισχυρή ομάδα που ήμασταν. Ελπίζω η εκκίνηση να γίνει την Κυριακή».

Για το γεγονός πως εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ δεν είχε υποχρεώσεις στην διάρκεια της εβδομάδας: «Όλοι θέλουν να βρίσκονται στο Champions League και να παίζουν τόσο ωραίους αγώνες. Εάν βρίσκεσαι στο Champions League και αγωνίζεσαι την Τετάρτη, δεν κλαις την Κυριακή επειδή έπαιξες την Τετάρτη. Γνωρίζαμε πως η σεζόν θα ήταν κάπως έτσι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς και να λέμε πως είμαστε κουρασμένοι την Κυριακή. Είναι θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να δείξουμε στην έδρα μας ποιος είναι ο καλύτερος».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει: «Έπαιξα με τον Πρίγιοβιτς στην προηγούμενη ομάδα μου. Τον γνωρίζω καλά. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Θέλω να τον κερδίσω».

Για κόσμο του Ολυμπιακού: «Περιμένω ο κόσμος μας να είναι όπως πάντα. Να μας συμπαρασταθεί κάνοντας πολύ φασαρία μέχρι το τέλος. Και να είναι σίγουροι πως στον αγώνα θα κάνουμε τα πάντα που χρειάζονται για να κερδίσουμε στην έδρα μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».