Ουζουνίδης: “Είναι κάτι που δικαιούμασταν”

53

O τεχνικός του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις αναφέρθηκε στο θέμα που αφορά την άδεια του Πανιωνίου και τόνισε πως ήταν κάτι που δικαιούταν η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

Για την άδεια που πήρε ο Πανιώνιος: «Είναι κάτι που δικαιούμασταν. Είναι μία δικαίωση για τους πάντες και ειδικά για τους παίκτες, για όσα πετύχαμε την φετινή σεζόν. Αποτελεί επιβράβευση για όλους στον σύλλογο, από τον Πρόεδρο μέχρι τον κάθε υπάλληλο στα γραφεία. Είναι σημαντική μέρα για τον κόσμο του Πανιωνίου και φυσικά για όλους στον σύλλογο».

Για το αν περίμενε το αίσιο τέλος στην υπόθεση: «Εγώ το περίμενα, ναι, γιατί έβλεπα τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονταν από την διοίκηση. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά».

Για τους αγώνες των play off: «Μπορεί ο στόχος μας να ήταν να μπούμε στην πεντάδα, όμως από τη στιγμή που θα μπούμε σε τέτοια παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κι’ άλλα πράγματα. Αυτά τα παιχνίδια θα δώσουν έξτρα κίνητρο στα παιδιά. Είτε τελικά πετύχουμε κάτι παραπάνω είτε όχι, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας κερδισμένοι θα βγουν, καθώς θα κερδίσουν επιπλέον εμπειρίες».

Για την Ευρώπη: «Γι’ αυτό το θέμα είναι νωρίς να μιλήσουμε. Να παίξουμε πρώτα τα play off, να τελειώσουμε και αργότερα θα έρθει και αυτή η ώρα».