«Ούτε… απ’ έξω ο Παπαθανασάκης»

48

Για την πορεία του Ηρακλή στην Γ’ Εθνική, τον κόσμο και την πιθανότητα… επιστροφής του Σπύρου Παπαθανασάκη μίλησε ο πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου, Νίκος Βαφειάδης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν αναφερόμουν στον κόσμο που έχει στηρίξει μέχρι στιγμής όλη αυτή την προσπάθεια. Βεβαίως ο κόσμος αυτός είναι ένα πολύ μικρό δείγμα σε σχέση με τη δυναμική του συλλόγου. Ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος για την πορεία της ομάδας, όταν επιστρέψει και ο υπόλοιπος κόσμος τότε υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες. Ας σκεφτεί ο κόσμος ότι πρέπει να ζούμε το παρόν για να χτίσουμε το μέλλον. Δίνεται μια χρυσή ευκαιρία να πατήσει γερά στα πόδια του ο Ηρακλής και να χτιστεί γερά το οικοδόμημα αυτό».

Για την πιθανότητα επιστροφής του Παπαθανασάκη όταν ανέβει η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ: «Ο Ηρακλής συμμετέχει στην Γ Εθνική με το ΑΦΜ του ερασιτεχνικού σωματείου. Δεν έχουμε καμία σχέση με τα χρέη του Παπαθανασάκη, όταν ανέβει η ομάδα τότε θα πρέπει είναι να αναβιώσει η παλιά ΠΑΕ ή να δημιουργηθεί μια νέα με νέους μετόχους. Δεν μπορεί να επιστρέψει ο κ.Παπαθανασάκης στον Ηρακλή, δεν μπορεί καν να περάσει έξω από τη Μίκρα. Θα γίνει η προσπάθεια να μην κουβαλήσουμε τα χρέη, θα ψάξουμε να βρούμε τρόπο για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα. Δεν έχουμε τον κίνδυνο των 3 συνεχόμενων ετών στην Γ Εθνική γιατί δεν πέσαμε λόγω χρεών.. Δήλωσε συμμετοχή στη Β Εθνική, ο Ηρακλής αποχώρησε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδους και λόγω αδυναμίας συμμετοχής στη Γ Εθνική για αυτό και δεν ισχύει τριετία. Ο κόσμος του Ηρακλή είναι πονεμένος, έχει μάθει από οικονομικά και νομικά και συζητούσε τόσο καιρό τα προβλήματα και όχι το ποδοσφαιρικό κομμάτι».